Tilitoimistopalvelut

Tarjoamme yrityksellesi juuri sinun tarvitsemasi palvelukokonaisuuden

Tilitoimiston peruspalvelut

Kirjanpito

Täydellinen kirjanpito tositteista tilinpäätökseksi sisältäen kuukausittaiset alv-laskelmat ja –ilmoitukset, kuukausiraportit, tilinpäätösasiakirjat, tarvittavat neuvonnat ja palaverit sekä pakollisten ilmoitusten laatiminen.

tilitoimisto-auttaa-asiakasta-riikka-lotta
lehtio-muistiinpanot-auttaa-asiakasta

Verotukseen liittyvät palvelut

Veroilmoituksen laatiminen, verojen ennakointi, verosuunnittelu, muutoshakemusten laatiminen, verovalitukset, ennakkopäätösten haku, yms. Myös yrittäjien itsensä ja muiden yksityishenkilöiden veroasiat; perintö- ja lahjaverot, luovutusvoittoverot, metsäverotus, jne.

Palkanlaskenta

Palkkojen laskenta palkkakausittain tarvittavine viranomaisilmoituksineen. Vuonna 2019 voimaan tulevaan kansalliseen tulorekisteriin (KATRE) olemme täysin valmistautuneet.

tulojen-kasvu-kolikot

Muut taloushallinnon ja tilitoimiston palvelut

Yrityksen perustaminen ja perustamisneuvonta

Yritysidean testaaminen, yritysskenaariot, rahoitussuunnitelmat, yritysmuotojen vertailu yrittäjän vastuiden ja verovaikutusten kannalta, viranomaisilmoitukset ja muut mahdollisesti tarvittavat toimenpiteet.

yritys idean kehittaminen
yritys-jarjestelyt-muutokset

Yritysmuodon muutokset ja yritysjärjestelyt

Konsultointi verotuksen, yrityskaupan, sukupolvenvaihdoksen, sulautumisen, jakautumisen tai minkä muun syyn takia tahansa tapahtuvissa yritysten uudelleen järjestelyissä.

Muut yritystalouteen ja laskentatoimeen mahdollisesti liittyvät tehtävät sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä tilitoimisto Yritysterapiaan

Yhteydenottolomake